Медуничка-абрикос

Модель: 0808
Наявність: Є в наявності

  • 50.00 ₴



Розширена гарантія
Власний сервіс центр
Купа задоволених клієнтів

 «Медуничка–абрикос»
  Активні речовини.  М`якоть свіжих абрикосів містить від 4,7 до 27% цукру (у стиглих плодах переважає сахароза), невелику кількість декстрину, інсуліну й крохмалю. Вміст клітковини – 0,8%, органічних кислот – 1,3%. У плодах є лимонна, яблучна, винна кислоти та трохи саліцилової. Вітаміну С у свіжих абрикосах небагато (10мг%), є вітаміни Р, В1 і РР, але найбільше каротину (провітаміну А) – до 16 мг%.
Показання до застосування.  Хвороби нирок, гіпертонічна хвороба. Лікування закрепів та атонії кишечника.
    Під час  дослідження для сушки медом ми обрали абрикос.
абрикос (1,5кг) помили, видалили кісточку;
нарізали дольками, рівномірно розподілили в лотку;
залили свіжим, дозрілим медом акації (3,8кг);
встановили сітку;
лоток з продукцією та сіткою зважили на вагах;
розмістили лоток в сушильній шафі;
вмикаємо пристрій в електромережу;
переконуємось, що пристрій працює належним чином.
Сушку абрикос ми проводили в сушарці «Евріка»;

По закінченню технологічного циклу сушки отримуємо продукт, що складається із двох абсолютно натуральних, екологічно чистих фракцій нової якості і смаку з максимальним збереженням поживних і біологічно-активних речовин плодів та меду:
Консервовані («висушені») але не окислені плоди в тонкій плівці меду;
Мед, збагачений соком «висушеного» плоду.



Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.