Перга розсипна

Модель: 0804
Наявність: Є в наявності

  • 900.00 ₴



Розширена гарантія
Власний сервіс центр
Купа задоволених клієнтів

Перга - бджолине обніжжя, перероблена бджолами і складена в стільникові комірки для зберігання (ДСТУ 2154-2003).

У складі перги містяться: всі відомі вітаміни; всі десять незамінних амінокислот (тобто тих, які тваринним організмом не синтезуються і повинні вживатися в готовому вигляді); майже півсотні ферментів; десятки вуглеводів; десятки мікроелементів; різні гормони, в тому числі «речовина зростання» - гетероауксин.

Ми пропонуємо пергу отриману на штучних сотах-пазлах за методом Величко С.Н. і Броварського В.Д. (Патент №71320UA).  Ціна 785 грн за 1000 г. Залежно від показників цена договірна.

Отримана, таким чином, бджолина перга досліджувалася Іспитовим центром ДП «Запоріжжястандартметрологія» і ДП "Черкасистандартметрологія" на відповідність вимогам ДСТУ 7074: 2009 «Перга. Технічні умови ». За результатами досліджень органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні параметри відповідають вимогам ДСТУ 7074: 2009, а токсичні елементи і вміст залишкових кількостей пестицидів не перевищують допустимих норм.

Єдиним відхиленням від стандарту є вміст води на рівні 20,7% при нормі 5,0-8,0%, що потрібно розцінювати як показник якості, адже саме такий відсоток вологості має натуральна перга в сотах бджолиного вулика. Слід зазначити, що перга, отримана методом Величко С.Н., Броварського В.Д. упакована в харчові полімерні ємності не вимагає додаткового просушування і прекрасно зберігається в побутових холодильниках протягом тривалого періоду часу, практично не втрачаючи корисних властивостей. Маючи більш високу вологість у порівнянні з пергою, витягнутою з сот, вона більш пластична, не вимагає розжовування і буквально тане в роті.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.